Juniper

Al jaren lang vormt Juniper de ruggengraat van de infrastructuur van menig bedrijf. De routers, switches en firewalls van het merk zijn over de hele wereld terug te vinden bij bedrijven in alle soorten en maten. De producten van Juniper maken het mogelijk om snel en veilig alle services, applicaties en verbindingen over één netwerk te sturen, beheren en beveiligen.

De producten van Juniper onderscheiden zich door gemakkelijke schaalbaarheid. Daarnaast mikt het bedrijf op een hoge mate van bescherming van het netwerkverkeer en een optimalisatie van de ICT-infrastructuur. Vanwege de ervaring van Juniper zijn zij in vele segmenten actief en kunnen zij ieder bedrijf van een passende oplossing voorzien, of het nu gaat om een lokaal netwerk van een MKB-onderneming of de zwaarbeveiligde infrastructuur van de overheid of defensie.

Ondanks grote concurrentie is en blijft Juniper één van de grootste spelers op de markt. De netwerk infrastructuurspecialist wordt veel geprezen om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Klik hier voor meer informatie

juniper-black-partner