Beveiligde email

Het merendeel van uw communicatie geschiedt via email. Dagelijks wisselt u grote hoeveelheden data en gevoelige informatie uit, binnen uw organisatie maar ook ver daarbuiten. Onder geen beding mag deze informatie in verkeerde handen vallen of de werking van uw systeem in gevaar komen. Wanneer uw organisatie beschikt over een eigen, lokale mailserver, is deze constant onderhevig aan potentiele bedreigingen en gevaren. Hackers, virussen, spam en malware kunnen zorgen voor grote problemen en kritieke situaties. Bij Lychee Technology zijn wij van mening dat u zich geen zorgen zou hoeven te maken over dergelijke bedreigingen. U wilt uw werk kunnen doen en u daarbij niet constant afvragen of uw mailverkeer wel veilig is. Wij zorgen ervoor dat uw email veilig blijft zodat u met een gerust hart snel en efficiënt kunt communiceren.

Beveiligde email van Lychee Technology beschermt u tegen alle mogelijke bedreigingen en aanvallen van buitenaf én van binnen uw eigen organisatie. Vervelende spammails en schadelijke virussen krijgen geen kans en ook cyberaanvallen en het onderscheppen van gegevens behoren tot het verleden. Onze oplossingen zorgen voor veilig inkomend en uitgaand mailverkeer zonder de snelheid of stabiliteit aan te tasten. Wij bieden u een compleet pakket met diverse beveiligingsmaatregelen en –software dat kan worden afgestemd op uw wensen en eisen. Vanzelfsprekend beheren wij de beveiliging van uw email en kunt u te allen tijde bij ons terecht voor vragen, support of het laten doorvoeren van wijzigingen. Wij zorgen ervoor dat al uw beveiliging altijd up-to-date is en blijft voor de beste doorlopende bescherming.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)854853260 of stuur een email naar verkoop@lycheetechnology.nl.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact