ICT Beheer en onderhoud

De kwaliteit van uw ICT-omgeving is bepalend voor het presteren van uw organisatie. Door de complexiteit van hedendaagse systemen en structuren is het cruciaal dat ieder onderdeel naar behoren werkt. Niets is zo frustrerend als een slecht functionerende infrastructuur. Daarom brengt u het beheer en het onderhoud van uw complete omgeving onder bij Lychee Technology. Wij beschikken over de kennis, ervaring en capaciteit om de doorlopende kwaliteit van uw infrastructuur en uw netwerkomgeving te waarborgen.

Een proactieve instelling en continue monitoring zorgen ervoor dat ICT u ondersteunt in het uitvoeren van uw werkzaamheden. Onze eigen helpdesk staat iedere dag paraat om u snel en vakkundig bij te staan bij eventuele problemen en zorgen voor adequate oplossingen. Wij denken met u mee en bieden een gepaste oplossing voor ieder vraagstuk of probleem. De Lychee Technology helpdesk is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 8:30 tot 17:30 uur. Indien u behoefte heeft aan een uitgebreider niveau van support, dan stemmen wij de tijden af op uw eisen en wensen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)854853260 of stuur een email naar verkoop@lycheetechnology.nl. Ook voor een inventarisatie van uw huidige omgeving, een second opinion of een vrijblijvende kennismaking bent u van harte welkom bij Lychee Technology.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact