Online backup

Vertrouwen, zekerheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke elementen wanneer u de professionele en flexibele online back-up oplossing van Lychee Technology gebruikt voor de back-up van uw bedrijf kritische data. U bent zich hiervan erg bewust en zo ook Lychee Technology.

Dit is waarom wij voortdurend investeren in de betrouwbaarheid en veiligheid van onze online back-up oplossing. Nieuwe softwareontwikkeling en gedreven, ervaren mensen helpen dit doel te bereiken. Onze oplossing biedt uw vertrouwen en geeft u de mogelijkheid om een gedegen online back-up dienst af te nemen.

Enkele voorbeelden van voordelen wat de online back-up dienst van Lychee Technology u biedt:

Gemoedsrust

De back-ups worden automatisch gemaakt, zodat iedere zorg overbodig wordt. U kunt back-ups met elk gewenste frequentie laten verlopen, ongeacht of dit dagelijks, wekelijks of maandelijks is.

Geen Investering

U heeft uw back-up volledig uitbesteed. Er zijn geen grote investeringen in hardware of software benodigd.

Automatische rapporten

De oplossing bevat automatische status-notificatie in de client-software op het scherm en via e-mail. Lychee Technology informeert u na elke back-upactiviteit, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw back-ups.

100% Veilig en Exclusief

De back-ups worden volledig exclusief verzonden en opgeslagen. De data is versleuteld en gecomprimeerd op uw pc, laptop, server met behulp van de client-software en wordt verstuurd over een beveiligde SSL-verbinding, waarna het wordt opgeslagen in een solide en beveiligde datacenter.

Meerdere versies

U kunt ervoor kiezen om meerdere back-upversies van uw bestanden op te slaan. Wanneer een bestand is gewijzigd na de laatste back-up, zal bij de volgende back-up een nieuwe versie worden aangemaakt. Hierdoor kunt u dagen of zelfs weken terug in de tijd.

Makkelijk hersteld

Herstel van uw data is net zo eenvoudig als het maken van een back-up. U kunt zeer eenvoudig door op de Back-up Server opgeslagen bestanden bladeren en de gewenste data herstellen. De data op de Back-up Server heeft de originele mapstructuur behouden; hierdoor kunt u niet alleen de afzonderlijke data herstellen, maar ook de originele bestandsstructuur.

Voor meer informatie over online back-up kunt u contact opnemen met
Lychee Technology via +31(0)854853260 of via verkoop@lycheetechnology.nl

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact