Wie zijn wij

Lychee Technology bestaat uit gedreven en ervaren professionals, die gespecialiseerd zijn in het leveren en beheren van oplossingen, producten en diensten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

Wij beschikken over de benodigde kennis en certificeringen, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn in het ondersteunen van uw business met de beste oplossingen.

Lychee Technology gelooft in relaties en werkt daarom vanuit een netwerk van klanten, partners, freelancers en leveranciers. Op deze manier zijn wij in staat om vanuit een dynamische organisatie soepel en effectief te voorzien in nagenoeg elk aspect van uw ICT behoefte.

In het kort willen wij uw “single point of contact” zijn voor uw complete ICT behoefte. U kunt hierbij denken aan uw ICT omgeving, systeembeheer, internet en telefonie.

Van klant tot partnerschap

Bij Lychee Technology staat partnerschap hoog in het vaandel. Wij werken doorlopend aan optimale service voor uw organisatie waarbij professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit de fundering vormen. Ons team weet wat voor u de beste oplossingen zijn, nu en in de toekomst.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact